Office Design :a&p Bali Office by Alvin Jo

Alvin Jo Reveals The a&p Bali Office Office Design

Alvin Jo, the thinktank behind the awarded project Award Winning A&P Bali Office Office Design demonstrates, The 300 square meter is an old house and is designed to infuse culture with the modern elements, which results a rustic and industrial feel, giving the old house with a new injection of atmosphere. The key points of the space is to retain what is existing and enhance it. One of the bold move is to pair natural wood with steel giving an unexpected state of soothing and calmness amidst the the natural yet an impactful and understated look. .

Office Design :a&p Bali Office by Alvin Jo Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=43231

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Who Design homepage.

Design Rankings

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whodesign.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whodesign.org/html/function-spinner.php on line 55