Engineering Base by Cosmos More Co., Ltd

Cosmos More Co., Ltd. Discloses The Engineering Base Office Interior

Cosmos More Co.,Ltd., the designer of the award winning work Award Winning Engineering Base Office Interior points out, Indeed Meguro is an office dedicated for engineer. Unlike classic office, work station is made of hexagon partition with sound absorbing materials to accompany with their independent yet instantly communicative work style. Varieties of meeting rooms evoke users visually and help bring out creative ideas. Combination of quiet working space, soft color scheme and indirect lighting at open space created the ideal developing place. .

Engineering Base by Cosmos More Co., Ltd Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=57045

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Who Design homepage.

Design Award

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whodesign.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whodesign.org/html/function-spinner.php on line 55